2016. szeptember 29., csütörtök

A pokol tanúja ...és ami azóta történt...Bővített - Jelenlegi ára: 3 399 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, a Fókusz Könyváruházban (1072 Budapest Rákóczi út 14. ). Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket a személyes átvételen túl házhozszállítással is átveheti. A szállítási díj a rendelés értékétől függ: 5000 Ft alatt 799 Ft, 5001-10000 Ft között 599 Ft, 10000 Ft felett ingyenes az ország egész területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
677907
TVRTKO, VUJITY
A pokol tanúja ... és ami azóta történt... Bővített válogatás új fejezetekkel
Búcsúkönyvet tart kezében a kedves olvasó, a Pokoli és Angyali történetek sorozat leg utolsó kötetét. Aki A pokol tanújával tart, lebilincselően izgalmas kalandok részesévé válik. Bepillanthat egy lakatlan szigetre, a világ legszegényebb országának poklába, kacaghat egy csalókat átverő csaló furfangjain, átölelheti a világ legerősebb emberét. Ám A pokol tanúja még ennél is többet kínál: Tvrtko beszámol arról, hogy mi lett a filmek, könyvek hőseinek további sorsa. Mi lett azokkal, akiket kifosztottak az afrikai levélcsalók? Hát a királynővel, aki siketsége miatt sosem beszélt, ma pedig már ezrek előtt tart lelkesítő beszédeket? Milyen csodát tett Magyarországon a kezek és lábak nélkül élő szónok, Nick Vujicic? Mi a titka? Mindezen kívül vadonatúj fejezetek és egy teljes könyv, a Fertő, szülőknek kötelező! Is helyet kapott a kötetben. A Fertő gyakorlati tanácsokat ad: mit tegyünk, ha elvetemült internetes bűnözők megpróbálják behálózni gyermekünket? Tvrtko elviszi az olvasót abba a pokolba, amely nem táv! oli földrészek véres háborúiban, hanem akár a saját hálószobánkban leselkedhet ránk. Olykor torokszorító, olykor meghatóan könnyes vagy éppen kacagtató, de minden esetben erőt adó történetek a világ valamennyi tájáról, földi paradicsomokból és nyomornegyedekből. Utazások Kolumbiától Albániáig, Magyarországtól Afganisztánig. A pokol tanúja... és ami azóta történt... A nagy felfedezések most önre várnak.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvétel
Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található Fókusz Könyváruházban.
Cím:
1072 Budapest Rákóczi út 14.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
Megrendelését 5 munkanapon belül teljesítjük.
Személyes átvétel esetén értesítést küldünk, hogy mikor veheti át a rendelést, amennyiben értesítés nélkül jön átvenni a rendelést, a zt nem tudjuk teljesíteni.
Házhozszállítás
A szállítási díj a rendelés értékétől függ: 5000 Ft alatt 799 Ft, 5001-10000 Ft között 599 Ft, 10000 Ft felett ingyenes az ország egész területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 3 399 Ft
Az aukció vége: 2016-10-20 07:07 . A pokol tanúja ...és ami azóta történt...Bővített - Jelenlegi ára: 3 399 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése