2016. november 29., kedd

Pharmatheiss szempillanövesztő szérum 2,7 ml ÚJ Eyelash Booster - Jelenlegi


SZEMPILLANÖVESZTŐ szérum a lélegzetelállítóan szép szempillákért
A PHARMATHEISS SZEMPILLANÖVESZTŐ SZÉRUMMAL végre valóra válik a hosszú és erős szempillákról szóló álom. A szérum stimulálja a szempillák növekedését és ellenállhatatlan pillantást varázsol. A szérum gondoskodik a természetes szempilla hosszabbításról, valamint az optimális szempilla ápolásról. Ráadásul még nagyon jól tolerálható – abszolút WOW-hatás.
Prosztaglandin hormon nélkül
Hatékony ápolás és csábítóan szép szempillák a koffeint és hialuront tartalmazó modern hatóanyag-kombinációval
Parabénmentes
A Szempillanövesztő szérum nem tartalmaz parabénokat, így különösen toleráns, ezért mind allergiások, mind pedig kontaktlencsét viselők is használhatják.
Szilikonmentes
Természetközeli ápolás, mely nem terheli a bőrt olyan anyagokkal, amikre nincsen szüksége: A Szempillanö vesztő szérum szilikonmentes és gondoskodik a teltebb szempillákról – teljesen természetes módon.
Tartósítószer-mentes
A szérum tartósítószer-mentes, és dermatológiailag tesztelt. Az eredmény: nincsen összeférhetetlenség és mellékhatás
A Szempillanövesztő szérum szebb, hosszabb szempillákat varázsol, és eközben játszi könnyedséggel felvihető. Naponta egyszer alkalmazza - lehetőleg az esti arctisztítás után, egy vékony ecsetvonással vigye fel a szérumot a szempilla tövéhez.
Egy ecsetvonás elegendő. Kb. 2 perc múlva használhatók a szokásos kozmetikai termékek. A szérum a szemöldökre is alkalmazható. A Szempillanövesztő szérum elősegíti a szempillák optimális növekedését és gondoskodik a rugalmasabb, erősebb és egészségesebb szempillákról. 4 hét után javul a szempillák és a szemöldök egész megjelenése. Amint a kívánt eredményt elérte, az alkalmazás gyakoriság át csökkentheti heti 1-2 alkalomra.
!  


Jelenlegi

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése