2017. május 28., vasárnap

Sig Sauer P226 X-five Co2 légpisztoly - Jelenlegi ára: 48 990 Ft

A Sig Sauer fegyverek a világ legbízhatóbb működésű fegyverei közé tartoznak. A kiváló minőségű anyagok felhasználásának és a csúcsminőségű megmunkálásnak köszönhetően a Sig Sauer fegyverek a sportlövészetben is kiválóan szerepelnek. A P226 X-Five eredeti változata egy céllövészetre kifejlesztett sportfegyver, mely 9 mm-es Para és . 40-es S&W kaliberben készül. A légfegyver változat kidolgozásában, kezelőszerveinek működésében szinte teljesen megegyezik az eredeti fegyverrel.
A légpisztolyon lévő kezelőszervek mindegyike funkcionális rendeltetésű, részleges szétszerelése is megegyezik az eredeti fegyverével. A blow-back működés lövés közben fokozza a valódiság érzetét, ezért használata rendkívül izgalmas és szórakoztató. Ha bolondul az eredetivel mindenben megegyező fegyver-másolatokért, akkor a Sig Sauer P226 X-Five az Ön választása! A gyártó a maximális élethűség elérésére törekedett, ezért megvásárolta a Sig Sauer logo licencjogait, így a hangsúlyos Sig Sauer felirat is felkerülhetett a markolathéjra. Szórakozásra, sportolásra, és - akár éles lőfegyver tartása mellett - gyakorlásra is kiválóan alkalmas!
Műszaki adatok:
Kaliber [mm]: 4. 5
Lövedék kezdősebessége [m/s]: 120
Tárkapacitás [db]: 18
Szánhátrasiklás: van
Tár: markolatban elhelyezett, kivehető
Szereléksín: 22 mm-es weawer sín a szán alatt elhelyezve
Teljes hossza [mm]: 215
Súlya [g] : 1156
Működés: 12 g-os CO2 patronnal
A fegyverre 1 év garanciát vállalok! Szállítás azonnal raktárról! A fegyverhez lövedék, távcső, lézercélzó, fegyverlámpa és számos további kiegészítő is rendelhető!


Jelenlegi ára: 48 990 Ft
Az aukció vége: 2017-06-18 10:41 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése