2017. augusztus 31., csütörtök

ADA Bacter 100 aljzat-baktériumkultúra elősegítő - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Eladó ADA Bacter 100 aljzat-baktériumkultúra elősegítő egyszer volt használva egy kisebb akvárium építésénél. kb háromnegyedig van a doboz mint ahogy a képen is látszik nem sok hiányzik belőle.
megfelelő számú baktérium (sok milliárd) jelenléte létfontosságú. Új akvárium indításakor, vagy az egyensúly megbomlása esetén, amikor még (vagy már) nincsenek megfelelő számban jelen az aljzatban és a szűrőben, maradéktalanul segítenünk kell az újbóli elszaporodásukat és túlélésüket. Ellenkező esetben a halak akár életveszélybe is kerülhetnek. Az akváriumban az ökológiai egyensúly több okból is megbomolhat, jó példa erre egy 2 óránál hosszabb áramszünet miatti szűrőleállás, vagy az aljzat nagymértékű felkavarása vízcsere nélkül.
ADAGOLÁS: Új akvárium indításakor adagoljuk az akvárium aljzata alá, illetve szükség szerint közvetlenül a vízbe.
A hosszútávú jó eredmények elérése érdekében használjunk Bacter Ball-t a későbbiekben is. A Bacter 100 használatakor a víz időszakosan zavarososodhat - ez természetes jelenség. Néhány nap múltán a víz kitisztul majd. Ha a használatakor a Bacter 100 a levelekre került, egy vízcserével távolítsuk el róluk.

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2017-09-21 10:41 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése