2018. március 27., kedd

Xiaomi Redmi Note 5A Prime 3/32 okostelefon (EU) - SZÜRKE - 1 ÉV MAGYAR JÓTÁLLÁS (30231) - Jelenlegi ára: 43 900 Ft

Xiaomi Redmi Note 5A Prime 3/32 okostelefon (EU) - SZÜRKE - 1 ÉV MAGYAR JÓTÁLLÁS (30231)
Fontos tudnivalók vásárlás előtt:  
Az utaláshoz az infot automatikusan küldi a rendszer, ezért nem írok külön emailt.  
Az utalásra 7 munkanap áll rendelkezésre, ha nem valósul meg kénytelen vagyok negatív értékellést adni és újraindítani az aukciót!
Szállítási idő 2-5 munkanap!
Több termék rendelése esetén egyeztessük a postaköltséget!  A Termék nem rendelkezik dobozzal, buborékos csomagolásban értékesítem, sértetlenül.
További termékeim itt tekintheti meg
Ismertető:
Xiaomi Redmi Note 5A Prime 3/32 okostelefon (EU) 
16 MEGAPIXELES ELŐLAPI KAMERA
Gyönyörű képek egyszerűen – a 16 megapixeles előlapi szelfi-kamerával éles és vibráló szelfiket készíthetsz. A Beautify 3. 0 szoftveres algoritmus még szebbé teszik az önarcképeidet – természetessé teszi a bőrtónust, javítja a bőrhibákat és kiemeli a szem szépségét, emellett mindvégig megtartja az arc eredeti részleteit is.
A beépített LED vaku segítségével még rossz fényviszonyok mellett is kiváló minőségű képet készíthet az előlapi kamerával.
NAGY MÉRETŰ, 5, 5” HD KIJELZŐ
A Redmi Note 5A Prime-mal többet láthatsz és többet tehetsz, köszönhetően a nagy, 5, 5” méretű HD kijelzőnek. Tökéletes eszköz médiafogyasztásra, amely egy kézben használva is nagyon kényelmes. Az IPS kijelző nagy fényerejű és kékfény-szűréssel is rendelkezik.
 
3. 080 MAH HOSSZÚ ÜZEMIDEJŰ AKKUMULÁTOR AKÁR 10 NAP KÉSZENLÉTI IDŐVEL
A Redmi Note 5A Prime hosszú akkumulátor élettartamra van optimalizálva. Egy nagy kapacitású,  3. 080 mAh-ás belső akku biztosítja az energia-ellátást. A készülék rendszerszinten optimalizált MIUI ROM-mal van felszerelve, amely így akár 10 órás játékidőt vagy videó lejátszást, 12 óra játékot vagy 21 óra olvasást is képes biztosítani. SNAPDRAGON 435 NYOLCMAGOS PROCESSZOR
Az új Qualcomm Snapdragon 435-ös, nyolcmagos processzor jobb teljesítménnyel és energiatakarékosabb működéssel rendelkezik, mint az elődje. Játszhatsz akár egész nap a kedvenc játékaiddal, a Redmi Note 5A Prime-ra számíthatsz: a 3 GB RAM és a nyolcmagos, 1, 4 GHz-es processzor kombinációja kiváló, egyenletes teljesítményt nyújt a mindennapi feladatokhoz és az erőforrás igényes alkalmazásokhoz is.
VÉKONY ÉS ELLENÁLLÓ KÉSZÜLÉK
A Redmi Note 5A Prime fémes megjelenése eleganciát sugároz, mindemellett 153 grammjával rendkívül könnyű marad. A készülék elérhető arany és szürke színben.
DUALSIM + MICROSD
Hallgatva a felhasználói visszajelzésekre, a megújult belső dizájn-nak és felépítésnek köszönhetően a Redmi Note 5A Prime egyszerre tud kezelni 2 SIM kártyát és egy microSD memóriakártyát – többé nem kell választanod a másodlagos SIM kártya és a nagy tárterület használata között.
A készülék maximum 128 GB-os MicroSD kártyával bővíthető. *
UJJLENYOMAT OLVASÓ
Biztonságosan lezárja a telefont és védi az privát fájlokat – mindez feloldható egyetlen érintéssel.
NEMZETKÖZI VERZIÓ
A Xiaomi Redmi Note 5A Prime ezen verziója már teljesen az európai igényekhez igazítva jelenik meg („ Global Verzió” ). A készülék támogatja az FDD LTE B20-as frekvenciát, így a felhasználók is már mindenhol Magyarország területén ki tudják használni a 4G nyújtotta előnyöket, mindhárom szolgáltatónál. Az Android 7 Nougat alapú MIUI 9 Global verziós szoftver OTA-n kapja meg a rendszeres frissítéseket. A dobozban gyári EU dugós hálózati töltő található.
 
* Maximálisan 128 GB-os memóriakártya támogatott, VFAT formátumban. A készülék nem feltétlenül kompatibilis minden gyártó memóriakártyáival!
** Gyári adatok, a használat függvényében (hőmérséklet, hálózat minősége, fényerő, stb. ) változhatnak.
*** Az aktuális kapacitás függ a használt firmware-től és operációs rendszertől, és, hogy a rendszer partíciói mekkora helyet foglal el a ROM-ból, az aktuális, elérhető belső tárhely kevesebb, mint a beépített memóriamodul névleges kapacitása. Mivel a készülék előre telepített alkalmazásokkal érkezik, a tárhely kevesebb lehet a névlegesnél.
1 év garancia
ÁT NEM VETT CSOMAGOK:
A csomag feladását Önnek bármikor lehetősége van módosításra. Ha a Címzett szándékosan nem veszi át (pl. elfelejtette lemondani a feladást megelőzően 1 munkanappal ) visszautasítja a megrendelt csomag átvételét, elfelejti átvenni stb. ), úgy a feladási- és visszaszállítási díjakat a Megrendelőre terheljük és felszámításra kerül. Továbbá minden károkozás a Megrendelőt terheli. A csomag újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kifizetése esetén áll módunkban ismételten elindítani. Amennyiben a károkozás szándékos vagy rosszindulatú volt és ismét megrendelés érkezik áruházunkba ugyan erről a címről, úgy kizárólag előrefizetéssel van módunkban teljesíteni a kérést. Amennyiben nem szándékosság történt, hanem egyéb tényezők akadályozták az átvételt, úgy kérem, jelezze nekünk kapcsolati elérhetőségeink valamelyikén és megoldást keresünk a fennálló probléma kezelésére és jóhiszeműen járunk el. Amennyiben ez a megoldás sem vezet sikerhez, úgy fel fogjuk számolni a fent említett költségeket, melyet szükség esetén jogi úton (is) érvényesítünk. Minden általunk megállapított költség a Megrendelőt terheli károkozás, csalás vagy hamis és rosszindulatú megrendelés esetén, melyet jogi úton érvényesítünk és a rendelkezésünkre álló adatok alapján eljárást kezdeményezünk a Hatóságok felé. Ha utánvételes csomag nem kerül átvételre és azt vissza kell hozatnunk saját költségünkre, úgy legközelebb ugyan arra a címre nem minden esetben teljesítünk megrendelést. Természetesen megbeszélés esetén mi is jóhiszeműen járunk el az ügyfeleinkkel. Azonban fenntartjuk a jogot, hogy saját megítélésünk alapján bizonyos címekre kizárólag előrefizetés után postázunk, vagy egyáltalán nem kézbesítjük ki a megrendelt termékeket. Amennyiben az Eladó úgy dönt, hogy nem küldi ki, vagy csak előrefizetés után postázza a megrendelt árut, arról minden esetben értesítést küld a megadott e-mail címre. Az Eladó fenntartja a jogot, hogy a már visszaigazolt megrendelést visszamondja és/vagy megtagadja a szállítást.

Jelenlegi ára: 43 900 Ft
Az aukció vége: 2018-04-17 11:07 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése