2018. május 30., szerda

Lego Star Wars 75171 Battle On Scariff Bontatlan, Új!!! - Jelenlegi ára: 16 880 Ft

Lego Star Wars 75171 Battle On Scariff (Csata a Scariffon), GYÁRI, BONTATLAN, ÚJ!!!
 Star Wars témában kiadott készlet, magánszemélytől, gyűjtőtől eladó, akár hétvégén is átvehető.
A doboz mérete 37, 5x26x6, 5 cm, amely 419db legóelemet rejt magában, amikből összerakhatunk 4db Star Wars figurát (Cassian Andor, Jyn Erso És 2db Scariff Stormtrooper) is, természtesen mindet felfegyverezve.
Ez a 2017-ben kiadott szett, a Star Wars filmek közül az Rouge One - a Zsivány Egy-nek szereplőit jeleníti meg, a filmben is látható (igaziból  a Maldív-szigeteken forgatott) környezetében.
Az "EPISODE"-okhoz szorosan kapcsolódó, első Star Wars történet csúcsjelenetét, a végső és legnagyobb küzdelmet játszhatod újra ezzel a készlettel. Ugyan a filmben nem sikerült megmenekülni a Scariff Bolygóról még a Birodalmiaknak sem, Neked viszont itt a lehetőség, hogy fordíts a végkifejleten!
Próbáld ki Magad egy titkos küldetésben, amitől az egész Galaktikus Birodalom sorsa függ! Szerezd meg a Halálcsillag tervrajzát és juttasd el a Felkelők Hajójára, a világűrbe!
Az épület ajtaja nyitható, az előtte lévő kijárat pedig "felrobbanó" padlólapokkal van ellátva. A megemelt platform rejtekhelyet is tartalmaz a fegyverek számára.
Segíts Jynnek és Cassiannak kimenteni a terveket a gonoszoktól és megtalálni a menekülési útvonalat, hogy csatlakozhassanak az Felkelők erőihez!  
 
Jól "játszható" darab, ami fontos szempont, ha kisgyerekeknek szánják. Mivel teljesen új, gond nélkül, nyugodtan odaadhatók nekik, de 3 éves kor alatt szülői felügyelettel ajánlom, a kis alkatrészek miatt.
Tisztelt Vásárló!
A személyes átvétel Budapesten az Örs Vezér téren és a Keresztúri úton (X. ker. ), ill. Szigetszentmiklóson (Leshegyi út) lehetséges.
Postai úton is tud Tőlem vásárolni, erről bővebben a szállítási feltételeknél olvashat.  
Ha bármilyen egyéb kérdése van, kérem írjon, amint tudok válaszolok.
Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet, kérem nézze meg a többit is legalul a többoldalas galériában, biztosan talál még érdekeset az Ön számára , üdvözlettel:
 
EXTRALEGO


Jelenlegi ára: 16 880 Ft
Az aukció vége: 2018-06-20 01:47 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése