2018. június 29., péntek

Xiaomi Huami AMAZFIT BIP Okosóra GPS Pulzusmérő Fitness - Jelenlegi ára: 20 577 Ft

Bluetooth:
Kijelző:
" 176x176pixel Corning Gorilla Glass
Akkumulátor:
160mAh
Készlenléti idő:
45nap
Kompatibilis:
Android és iOS ól
Vízállóság:
IP68
Nyelv:
Angol
Szíj:
Szilikon
Méret:
x x cm
Hívás, SMS jelzése
Lépésszámláló
Megtett út GPS alapú rögzítése
IP68 Vízállóság
Különböző sportmódok (Futás, Kerékpár, Túrázás, Sétálás)
Ébresztőóra
Alvásciklusmérés
Légnyomásmérő, Pulzusmérő, Iránytű
Xiaomi Huami AMAZFIT BIP Okosóra GPS Pulzusmérő Fitness OKOSÓRA - OKOSKARKÖTŐ > OKOSÓRA  
A XIAOMI HUAMI AMAZFIT BIP OKOSÓRA igazi társad lesz edzés közben és a mindennapokban.
 
Beépített pulzusmérő, GPS alapú megtett út mérés, 45 napos készenléti idő. Több sportmódból tudsz választani, melynek eredményéről statisztikát is tudsz vezetni. Vízálló kivitel (IP68), Corning Gorilla Glass üveg, a mindig jól látható kijelzőn. Kényelmes kialakítás, cserélhető szíj.
 
SONY 28nm alacsony fogyasztású GPS és GLONASS helymeghatározási technológia lehetővé teszi, hogy gyorsan és valós időben tudja mérni a megtett utat, magasságot és sebességet.  
Több sportmód közül lehet választani, a pontosabb mérés érdekében: Beltéri futás, Kültéri futás, Kerékpározás, Séta/ Túra. Az egyes sportmódoknál extra adatok is elérhetőek: valós idejű pulzusmérés, Maximum sebesség. SŐT: Beállítható értesítés, ha túllépted a megadott pulzusszámot, hogy megvédd a szívedet. Az adatok visszanézhetőek a Xiaomi Bip sportórán, így pontos képet kapsz teljesítményedről.
A HUAMI AMAZFIT BIP kültéri használata is egyszerűen kötelező. IP68 vízállóság és a Corning Gorilla Glass üveg gondoskodik az okosóra védelméről. A kijelző minden időben jól látható, erős fényben is tiszta képet mutat. A Xiaomi Fitness okosórája még beépített légnyomásmérővel és digitális iránytűvel is rendelkezik.
A Xiaomi Huami Amazfit Bip okosóra képes jelezni a bejövő hívásokat és SMS-eket is. Plusz funkció az alvásciklus mérés, ébresztőóra és pihenésre ösztönzés.
 


Jelenlegi ára: 20 577 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése