2019. szeptember 29., vasárnap

Cary Grant gyűjtemény( 5 DVD) Ritka, díszdobozos, karcmentes DVD gyűjtemény! - Jelenlegi ára: 24 990 Ft

Cary Grant gyűjtemény (5 DVD)
A MAGÁNGYŰJTEMÉNYEMBŐL SZÁRMAZÓ EREDETI DVD, AZ ARZÉN ÉS
LEVENDULA FELÜLETÉN
 HAJSZÁLKARCCAL, AMI A LEJÁTSZÁST NEM BEFOLYÁSOLJA!
A TÖBBI NÉGY FILM KARCMENTES!
A TERMÉK MAGYAR FELIRATTAL RENDELKEZIK!
JOGLEJÁRT RITKASÁG, KERESKEDELMI FORGALOMBAN MÁR RÉG
BESZEREZHETETLEN!!
MINDEN FOTÓ ÁLTALAM KÉSZÍTETT A KÍNÁLT EREDETI DVD-IMRŐL, NEM
LETÖLTÖTT KÉPEK!
Észak-északnyugat
(North by Northwest, 1959)
Roger Thornhill reklámszakember, akit - az amerikai titkosszolgálat szándékai szerint - kémnek tartanak. Thornhill "csalétek", vele viszik tévútra az ellenfelet. Amikor Thornhill tisztázni próbálja a dolgot, alig ússza meg ép bőrrel a sivatagban mélyrepülésben ellene indított támadást, amely mögött Phillip Vandamm, az ellenséges ügynök áll. Csak a szép Eva siet végül a segítségére, bár eleinte ő is félrevezette. A kőbe faragott amerikai elnökök hatalmas domborművei között, a Mount Rushmore-on vívott harcban Thornhillnek és Evának végül sikerül kereket oldania.
Éjjel-nappal
(Night and Day, 1946)
Cole Porter, a híres amerikai zeneszerző életútját 1914-től követjük nyomon, amikor legkedvesebb tanárával együtt elhatározza, hogy otthagyja a Yale Egyetemet, mert a zenének akarja szentelni az életét. Döntését karácsonykor jelenti be a családnak. Akkor ismerkedik meg unokahúga dúsgazdag barátnőjével, Linda Lee-vel is, aki élete legnagyobb szerelme lesz. Nagy reményekkel indul a Broodway meghódítására, ám a bemutató napja egybeesik a Lusitania elsüllyesztésével. A világháború egy időre meghiúsítja a terveit.
Arzén és levendula
(Arsenic and Old Lace, 1944)
Mortimer Brewster író rádöbben, hogy családtagjai közül többen is őrültek. Bátyjáról, Jonathanról tudta, hogy gyilkos, s most azt is észreveszi, hogy két nagynénje több koros, magányos öregurat tett el láb alól. A helyzet akkor éleződik ki, amikor feltűnik Jonathan, s hogy túltegyen nénikéin, meg akarja ölni Mortimert. Jonathan bűntársa, Dr. Einstein Mortimerben őrült orvosi víziói megvalósítására alkalmas, érdekes kísérleti alanyt lát. A rendőrség végül letartóztatja a bűnözőket, és Mortimer egy kényelmes idegklinikára viteti nénjeit. Előbb azonban a nénikék megmondják neki, hogy ő maga örökbefogadott gyerek, s így génjei miatt aggodalomra nincs oka.
Célállomás: Tokió
(Destination Tokyo, 1943)
Cassidy kapitány a Copperfin nevű amerikai tengeralattjáró parancsnokaként kockázatos parancsot teljesít a háború első napjaiban. San Francisco-ból egészen a Japán partvonalig kell észrevétlenül eljutnia, majd ott partra kell tennie egy különleges feladattal megbízott felderítőcsapatot.
Cary Grant: A klasszikus mozihős
Cary Grant négy klasszikus filmje mellett egy ötödik, csak ezen díszdoboz részeként kapható dokumentumfilm is található ebben a gyűjteményben. A Cary Grant: A klasszikus mozihős közel másfél órában foglalkozik a sztárral, filmjeivel, karrierjével és életével.
BUDAPESTEN A TERMÉK SZEMÉLYESEN ÁTVEHETŐ AZ ÁLTALAM MEGADOTT
HELYEKEN ÉS
IDŐBEN, EGYÉB ESETBEN AJÁNLOTT KÜLDEMÉNYKÉNT POSTÁZOK, MELYNEK
DÍJA A VEVŐT
TERHELI!
UTÁNVÉTELES SZÁLLÍTÁSRA NINCS LEHETŐSÉG!


Jelenlegi ára: 24 990 Ft
Az aukció vége: 2019-10-19 12:36 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése