2020. június 27., szombat

Egységes érettségi feladatgyűjtemény gyakorlófeladatok FIZIKA I. (81466) - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Bánkuti Zsuzsa – Medgyes Sándorné – Vida József
Egységes érettségi feladatgyűjtemény – Fizika I.
Alcím: (Gyakorlófeladatok)
Kiadás: Nemzeti Tankönyvkiadó, Budapest, 2005
ISBN: 963195241X
Oldalak száma: 206
Rövid leírás
Ez a könyv elsősorban a fízikából érettségizőknek nyújt segítséget, de haszonnal forgathatják a tananyagot átismételni és rendszerezni szándékozó diákok, de azok is akik csak egy adott témakör iránt érdeklődnek. A könyv alapvető funkciója nem változott az írásbeli vizsgára vonatkozó feladatgyűjteményhez képest: specifikusan a középiskolai szóbeli érettségi vizsgára való felkészítést és felkészülést szolgálja a tankönyvi fejezeteknek megfelelő bontásban. A közoktatás új szemléletét tükrözi az, hogy a tételgyűjtemény az egyes témakörök ismeretanyagát sokféle pedagógiai módszerrel dolgozza fel, így lehetővé teszi a kialakult képességek komplex alkalmazását. Összeállításakor irányadó volt a Nemzeti Alaptanterv, valamint az arra épülő Kerettanterv koncepciója, az egységes készintű érettségi követelményrendszere.
5 db termék vásárlása esetén 10% kedvezményt tudok adni a megvásárolt termékek végösszegéből! Ajánlatom az összes termékemet érinti!
Leütés után kérlek 3 napon belül vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben.
Az adás-vételt lehetőleg 7 napon belül rendezzük. Későbbi fizetés megbeszélés alapján megoldható. A terméket az utalás beérkezte után 3 napon belül postázom. Amennyiben a leütés után nem jelentkezel a 21. napon negatív értékeléssel újra hirdetem a terméket!  
Személyes átvétel Újpest-Központhoz közeli Virág utcai lakcímemen hétköznap 17, 30 és 20 óra között, vagy egész hétvégén. Illetve előre egyeztetett időpontban XIII. kerületi lévő munkahelyemen 8 óra és 16 óra között, pénteken 14 óráig.

Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2020-06-27 12:30 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése