2020. szeptember 28., hétfő

Fejős Éva - Holiday (életed legszebb nyara) - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

A könyv megvásárlása után automatikus e-mailt küldünk a részletekkel!
Gerince enyhén megtört
Te is szereted, ha lustán elnyújtózhatsz a parton, szikrázik a nap, szemed előtt a nagy kékség, összecsúszik a víz és az ég, nem szól a telefon, és az sem foglalkoztat, mi történik a közösségi oldalakon? Éppen kikérted a kedvenc koktélodat, koccintasz a szeretteiddel, majd belenyúlsz a strandtáskádba és előveszed azt a könyvet, ami elfeledtet veled minden gondot, és a nyaralásod idejére teljes kikapcsolódást ígér. Igen, ez az igazi Holiday-érzés!
Fejős Éva legújabb könyvében is gondoskodik arról, hogy vele utazzunk, akár ha otthon, a kedvenc karosszékünkben ülve vesszük is a kezünkbe a kötetet. Romantika, bűnügyi szál, kaland, utazás, nosztalgia, boldogságkeresés vár ránk – akárcsak az eddigi kötetekben.
És hogy mitől más a Holiday? Ebben a könyvben hosszabb-rövidebb történetekkel szórakoztat a szerző – mindenki maga dönti el az olvasási sorrendet, ahogyan a hangulata diktálja. Egy biztos: mire az olvasó a vaskos kötet utolsó lapjához érkezik, és véget ér a „ holiday”, tökéletesen feltöltődik – és talán ez lesz élete legmesésebb nyara.


Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2020-09-29 00:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése