2021. május 30., vasárnap

Thomas Lajos: Fölfedezések könyve I. 1884. - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Thomas Lajos - dr. Fésűs György (ford. ): Az ország- és népisme terén tett legnevezetesebb fölfedezések könyve. I. kötet: A régebbi tengeri és szárazföldi utazások az Amerikába és Indiába vezető tengeri út fölfedezéséig. Stampfel Károly, Pozsony - Budapest, é. n. (előszó: 1884)
Keménytábla, egészvászon, XVI + 230 oldal. Kép szerinti, gyenge állapotban (a gerinc hiányzik, a borítótáblák különváltak; a kötés ívekre esett (némelyek lazán együtt, néhány teljesen külön), de a könyvtest hiánytalan; öszességében javítható állapotú ritka kötet).
Földrajz, történelem, földrajzi felfedezések, nagy utazók.
Postai út esetén a szállításra felszámolt összeg pontosan megegyezik a feladási díjjal, ezt azonban sokszor csak a csomagolás után tudom meghatározni. A terméklapon az adott szállítási mód maximális ára látható (20 kg-ig), legtöbb esetben a szállítási díj ennél jóval kedvezőbb. Amennyiben Önnek fontos, hogy vásárlás/licitálás előtt ismerje a későbbi szállítási díj pontos összegét, érdeklődjön terméklapos üzenetben. Személyes átvétel lehetséges Pécs-Kertvárosban.
Köszönöm, hogy időt fordított terméklapom megtekintésére. Ajánlom figyelmébe teljes kínálatomat.
M-201804

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2021-05-31 04:53 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése