2021. június 29., kedd

Apple iPhone 11 Pro Max 512GB Gold - Jelenlegi ára: 385 589 Ft

okostelefon, iOS, 6, 5", Hátlapi kamera: 12 +12 +12MP, Előlapi kamera: 12MP, RAM: 4GB, ROM: 512GB, Nem bővíthető, 4G, 3969mAh, Wi-Fi 6/ax, Bluetooth, NFC, 226g, Magyar menü, Angol menü
Méltó a nevére.
Forradalmi triplakamera-rendszer, amely számtalan lehetőséget ad a kezedbe, mégis egyszerű használni. Hatalmas ugrás az aksiüzemidőben. Plusz egy elképesztő chip, ami igazán remekel a gépi tanulásban, és újraértelmezi, mi mindenre képes ma egy okostelefon. Bemutatjuk az első iPhone-t, amely a teljesítményével kiérdemelte a Pro nevet. Vedd szemügyre.
Két méret. Négyféle bevonattal. Rozsdamentes? acél és üvegborítás.
Még nagyobb látószög. Az iPhone 11 Prón a telefotókamerától egészen az ultraszéles látószögű kameráig állíthatod a zoomot, ami négyszeres optikai zoomtartományt jelent. Elegáns, magával ragadó kezelőfelület.
A szélesebb látószöget kihasználva azt is láthatod, ami a képmezőn kívül történik ? és egyetlen érintéssel meg is örökítheted. A téma és közted csupán az új, minimalista stílusú Pro feliratok állnak. Így teljesen elmerülhetsz a látványban. 4K-s videó
Vedd fel, forgasd el, zoomolj bele, vágd körbe, szerkeszd át, fényeld be, trükközd szét, élvezd.
Az iPhone 11 Próval fantasztikusan élethű, részletgazdagabb és simábban futó videókat készíthetsz. A lehengerlő teljesítménynek köszönhetően kiterjesztett dinamika? tartománnyal és moziminőségű videostabilizálással videózhatsz 4K-ban ? 60 képkocka/s sebességgel. A négyszer nagyobb befogható kép és a hatékony szerkesztőeszközök több alkotói szabadságot adnak a kezedbe. Ultraszéles. Nyiss a villlllllágra.
Ha nem fér rá minden a képre, csak zoomolj ki. Az új ultraszéles látószögű kamerával az eddiginél akár négyszer nagyobb képet is befoghatsz. Mintha egy hatalmas lépést tennél hátrafelé kezedben a kamerával ? miközben egy tapodtat sem kell mozdulnod. Hegyek, égbe nyúló templomtornyok vagy városi látképek? Ez mind bele fog férni. A világos mattot adott a sötétnek.
A félhomályos étteremben és a holdfényes tengerparton készült képeket az új Éjszakai módban az intelligens szoftver és az A13 Bionic chip dolgozza fel, így olyan éjszakai képek születhetnek, amilyeneket iPhone-tól még nem láthattál. És mindez teljesen auto? ma? ti? ku? san történik. A manuális vezérlőkkel kísérletezve pedig még részletesebb és kevésbé zajos képeket készíthetsz. Portré mód: Kifejezőbb portrék.
Három, tökéletes összhangban működő kamerával minden korábbinál többet hozhatsz ki a portréidból. Az iOS 13 egyik újdonsága a Monó high? key fény, amivel stúdióminőségű fekete-fehér képeket készíthetsz. Amikor a Portré? meg? világítás beállítással fotózol, a fény erősségének állításával kihangsúlyozhatod a fotóalany szépségét ? akárcsak egy stúdióban. Hát nem gyönyörű? Smart HDRAmikor már azt hitted, hogy nem lehetnek szebbek a fotóid.
Az új generációs Smart HDR fejlett algoritmusokkal tökéletes egyensúlyba hozza a kép árnyékos és fényes részleteit. És a gépi tanulással már a fényképeken lévő arcokat is felismeri, majd intelligensen beállítja a megvilágításukat. Vagyis az iPhone 11 Pro auto? ma? ti? ku? san finomhangolja a téma és a háttér részleteit is. Erre még a tükörreflexes gépek közül sem mindegyik képes. Szelfik lassított felvételben.
Az új 12 megapixeles TrueDepth kamerával szupermenő lassított szelfivideókat vehetsz fel 120 képkocka/s sebességgel. Vagy 60 képkocka/s sebességgel videózhatsz 4K-ban. Fotózáskor a kamera auto? ma? ti? ku? san kizoomol, amikor elfordítod iPhone-od, így az egész csapat ráfér a képre. Szelfizésben is profi lehetsz. Pro teljesítmény
Ez a chip az alkotóin is túltesz.
Az A13 Bionic chip tervezésének minden mozzanatában a gépi tanulásra összpontosítottunk. Így olyan élményeket élhetsz át, amelyeket más okostelefonokon nem. Gyorsaságban, teljesítményben és intelligenciában évekkel megelőz minden más chipet. Így mindenkit simán lekörözhetsz.


Jelenlegi ára: 385 589 Ft
Az aukció vége: 2021-06-30 08:42 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése