2021. szeptember 28., kedd

Toshiba STOR.E WIRELESS ADAPTER - Jelenlegi ára: 14 990 Ft

Eladó a képen látható Toshiba STOR. E WIRELESS ADAPTER. A termék új!
MEREVLEMEZED VEZETÉK NÉLKÜL
A Toshiba STOR. E Wireless Adapter vezeték nélküli adaptere okos adatkezelési megoldás. Gyors és felhasználóbarát. Számítógép közbeiktatása nélkül élvezheted vele a vezeték nélküli hozzáférés, tartalomfeltöltés és -megosztás szabadságát mobileszközeid és USB-csatlakozású merevlemezed között. Élvezd a képeidet, filmjeidet és más tartalmaidat egyszerre akár hat mobileszközön – optimalizált tárhelyhasználat és sebesség mellett.
ÉLET VEZETÉKEK NÉLKÜL
Változtasd USB-csatlakozású merevlemezedet vezeték nélkül elérhető hálózati merevlemezzé a praktikus adatkezelés jegyében. Így egyszerűen, könnyedén tárolhatod a merevlemezen a dokumentumokat, képeket, videofájlokat és a többi médiatartalmat, és tárhelyet takaríthatsz meg a mobileszközödön úgy, hogy mindehhez soha nem kell csatlakoztatnod a külső meghajtóhoz.
EGYSZERŰ CSATLAKOZTATÁS
A STOR. E Wireless Adapter vezeték nélküli adaptert egyszerű használatba venni. Csatlakoztasd a vezeték nélküli adaptert az elektromos hálózathoz és a merevlemezedhez. Ettől kezdve máris elérheted, megoszthatod és feltöltheted médiafájljaidat a kényelmesen kezelhető alkalmazás használatával.
LEJÁTSZÁS ÉS MEGOSZTÁS
A vezeték nélküli STOR. E Wireless Adapteren keresztül egyszerre nem kevesebb mint hat mobilkészülékkel tudod megosztani tartalmaidat. Így minden családtag böngészhet a fényképgyűjteményedben, filmet nézhet, illetve használhatja saját, központilag tárolt tartalmait, amikor csak szeretné. Ha pedig a munkahelyeden vagy, mindössze néhány gomb érintésével filmeket és prezentációkat tudsz lejátszani a kollégáidnak.
Ha otthon a letölthető Google Cast™ Ready alkalmazás és a STOR. E Wireless Adapter párosát használod, vezeték nélkül férhetsz hozzá a helyben tárolt teljes fénykép- és filmgyűjteményedhez nagy képernyős televíziódon a Chromecast™ médiaátjátszó készülékkel (a készülék külön vásárolható meg). A rendszert akár a kanapén kényelmesen elhelyezkedve, táblagépről vagy okostelefonról is irányíthatod.
KETTŐS CSATLAKOZTATÁS
Híd üzemmódban a külső merevlemezedet és az internetet is eléred egy időben. Közvetlenül a merevlemezre tudsz tartalmat letölteni az internetről okostelefonod vagy táblagéped használatával – illetve újracsatlakozás nélkül tudsz váltani az online és a merevlemezen tárolt médiatartalom között.
NINCS HELYHEZ KÖTVE A SZÓRAKOZÁS
Sosem volt ilyen egyszerű bárhol filmet nézni az otthonodban: a STOR. E Wireless Adapter vezeték nélküli adaptert csatlakoztatva közvetlenül a táblagépedre tudod átjátszani a tartalmat. A kanapén heverészve, de akár a konyhában, főzés közben is kihasználhatod az időt kedvenceid megtekintéséhez.
EXTRA TÁRHELY
A STOR. E Wireless Adapter vezeték nélküli adapter jóvoltából az okostelefonoddal fényképezett összes képet megtarthatod, nem kell hozzá értékes tárhelyet feláldoznod a készüléken. Telefonodról külső adattárolódra töltheted fel a fotókat és a többi médiatartalmat, így elegendő hely marad a mobilodon az új emlékek gyűjtéséhez, akármerre jársz.


Jelenlegi ára: 14 990 Ft
Az aukció vége: 2021-09-29 04:39 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése