2021. november 27., szombat

Ónix, hematit és howlit ásványkarkötő gyerekeknek - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

A karkötő egyedi, saját alkotásom. 8 mm-es ónix, hematit és howlit ásványgyöngyökből készült,  arany színű elefánt medállal, gumis damilra fűzve.  
13 cm-es csuklón kényelmesen viselhető. Amennyiben a licit nyertesének ez a méret nem lenne megfelelő, kisebb vagy nagyobb méretben is elkészítem számára. Az átalakítást követően az eredeti design kismértékben változhat.
Az ásványok feltételezett hatásairól  pár mondatban: (Forrás: Judy Hall - Kristálybiblia)
Az Ónix erőt ad. Támogatást biztosít nehéz vagy zavaros körülmények között, valamint fizikai vagy szellemi stressz időszakában. Segít magunkba szívni az Univerzumból azokat az energiákat, amelyek szükségesek a gyógyuláshoz vagy bármi más célra. Fokozza az életerőt, a következetességet és a kitartást. Jótékonyan hat a fogakra, a csontokra, a csontvelőre, a vérrel összefüggő rendellenességekre és a lábakra.
A Howlitnak rendkívüli a nyugtató hatása. Egyensúlyban tartja a szervezetben a kalciumszintet; jótékonyan hat a fogakra, a csontokra és a puha szövetekre. Enyhíti az álmatlanságot. Bórtartalma révén befolyásolja a gyomor- és bélflórát, ezzel enyhíti az émelygést, a görcsöket és a hasmenést. Stabilizálja az egyensúlyérzéket, elősegíti az idegrendszer ellazulását és hatással van a kívülről észlelhető mérgezési tünetekre. Segíti az anyagcserét is.
A Hematit kiszűri a káros sugárzásokat és védelmet nyújt viselőjének. Magas vastartalma pozitív hatással van a vérképre, még vérszegénység esetén is hatásosnak bizonyult. Vashiány ellen is jó. Megóvja a vért a különböző betegségektől. Erősíti a májat, a lépet, a tüdőt és a veséket. Támogatja a gyógyulást, segít szempanaszok ellen. Jót tesz és segít a bőrnek, szebbé teszi. Hatékonyan oldja a gerincfájdalmakat, az izom görcsöket és a nyak merevségét. Tavaszi fáradtság esetén is rendkívül hatásos, néhány napos viselése után már fizikailag érezzük jótékony hatását.
Az elefánt szerencsehozó állat, de szimbolizálhatja a tudást és a bölcsességet is.
-------------------------------
Fontos tisztában lennünk azzal, hogy a kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést, ha hittel és szeretettel használjuk őket.


Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2021-11-27 18:11 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése