2017. május 26., péntek

Nature Cookta Szőlőmagliszt 0,25 kg - Jelenlegi ára: 1 081 Ft

Nature Cookta Szőlőmagliszt 0, 25 kg.
 
Napjainkban egyre több olyan káros hatással találkozunk, melyek így vagy úgy, de hatással vannak szervezetünkre. A szennyezett víz és a szennyezett levegő, a pollenek, az ételeinkben található tartósítószerek, vagy akár a stresszes életmód mind szervezetünket károsítja. Nem foglalkozunk ezekkel a nem egészséges terhelésekkel, és nem számolunk a következményekkel.
Pedig ezek hatására szervezetünkben egyre több és több szabadgyök termelődik, melyek károsítják egészséges sejtjeinket.
A szabadgyökök termelése a szervezet önfenntartó funkciójában is fontos szerepet játszik, hiszen sejtjeink egy része azért termel szabadgyököket, hogy a kórokozókat elpusztítsa. Más esetben szabadgyökök termelése a véralvadásra, vérnyomás szabályozására van hatással. Addig nincs is gond, amíg megfelelő mennyiségű szabadgyök termelődik, hiszen szervezetünk semlegesíteni is képes őket. Ha azonban a kelleténél több van jelen szervezetünkben, felborulhat a természetes egyensúly, és így a káros sejtek mellett az egészségesek is veszélybe kerülhetnek.
Ezért nagyon fontos, hogy megfelelő táplálkozással, tápanyagokkal, és a ránk ható ártalmak csökkentésével próbáljuk fenntartani a szervezetünk természetes egyensúlyát, vagy szükség esetén visszaállítani azt.
Helyes táplálkozással is segíthetünk a szabadgyökök túltermelődését kiküszöbölni.
Szentgyörgyi Albert 1936-ban mondta ki először, hogy a legtöbb természetes antioxidánst a szőlőmag tartalmazza.
A Nature Cookta Szőlőmaglisztet hidegsajtolással állítják elő. A szőlőmagból először kinyerik az olajat, majd finom lisztté őrlik.
A Nature Cookta Szőlőmagliszt sokoldalúan felhasználható: kenyeret, péksüteményt süthetünk belőle. Főképpen olyanokhoz ajánlható amelyeknek a szőlőmagliszt beleillik az ízvilágába. A felhasználandó liszt mennyiségének a 3-5%-át helyettesítsük szőlőmagliszttel.
Keverhetjük joghurtba, meleg italokba, szórhatjuk müzlire.
A szőlőmaglisztet szívesen használják a kozmetikai iparban is. Bőrregeneráló, öregedést gátló hatása van.
  Tápanyag tartalom 100 g Szőlőmaglisztben:
 
2500 mg összpolifenolt, 8 g zsírt, ennek 70%-a telítetlen zsírsavakból áll, és 70 g rostot tartalmaz
 


Jelenlegi ára: 1 081 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése