2019. december 31., kedd

Árcsökkenés! NordicTrack CXT 990 ellipszis gép - Jelenlegi ára: 40 000 Ft

Kihasználatlanság miatt eladó a hírdetésben szereplő elliptikus tréner. A gép hibátlanul működik.   Az elszállítási díj és a szállítás megoldása a vevőt terheli, ami a vételáron felül értendő. Az ár nem alkuképes.
Leírás:
CardioGrip ™ impulzusérzékelő:   A CardioGrip leolvassa a hüvelykujj pulzusától érzékelt pulzusokat, és továbbítja az adatokat a konzolon keresztül,  
• Felső test edzőkarok: A felső test edzőkarjai révén érhető el nagyobb kalóriaégetés és izomtónus. Az ergonómikus kialakítás kényelmet és nagyszerű edzést nyújt a teljes test számára.
• Custom Fit pedálok: Az Custom Fit pedálok lehetővé teszik az edzés testreszabását. A pedál öt különböző helyzetbe állítható az íves sín mentén, így megtalálhatja a tökéletes illeszkedést és a legkényelmesebb edzést.
• 1-Step ™ Teljesítmény-ellenállás: Egy egyszerű lépésben ellenőrizheti ellipszis ellenállását a Navigatoron konzol. Az egylépcsős ellenállás esetén nincs megszakítás az edzésen, nem kell nyomni a gombot vagy elforgatni a gombot, amíg el nem éri a kívánt ellenállást. Egy gombnyomással kiválaszthatja az edzés intenzitását az ellenállás széles skálájából.
• Reflex Step ™: A NordicTrack bemutatja az elliptikus technológia legújabb innovációját, a Reflex Step ™. A Reflex Step ™ szabadalom alatt álló technológia, amely minden lépésre kétszer reagál, és ez az egyetlen elliptikus alak, amely veled működik. Az ív alakú sín először a lépésre reagál, hajlítva az ütések elnyelésére. Ezután visszatér az eredeti alakjába, és a következő lépés felé hajt. A Reflex Step ™ kifejezetten a folyamatos reflex-elhárításra tervezve segíti a hosszabb, nehezebb és gyorsabb edzést.


Jelenlegi ára: 40 000 Ft
Az aukció vége: 2020-01-21 08:36 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése