2019. december 28., szombat

Panasonic Smart Home KX-HN6010FXW Otthon Biztonsága Kezdő Kit - Jelenlegi ára: 37 660 Ft

Gyártói cikkszám:
KX-HN6010FXW
Szállítási idő:
1-2 nap
Gyártó:
Panasonic
Panasonic Otthon Biztonsága Indító csomag (KX-HN6010FXW) tartalma: 1 Hub, 1 ablakérzékelő, 1 mozgásérzékelő. A Hub a rendszer központi szerve. Az összes rendszereszköz a Hubhoz csatlakozik, ami kapcsolódik az Ön vezetékes telefonhálózatához, így hívásokat kezdeményezhet és fogadhat. A microSD / microSDHC (max. 32GB-ig) kártyák csatlakoztathatóságának támogatásával audio- és videofelvételek készíthetők.
A rendszer riasztási üzenetet küld okostelefonjára/táblagépére internet kapcsolattal rendelkező vezeték nélküli routeren keresztül.
Kapcsolódik az Ön vezetékes telefonhálózatához, így hívásokat kezdeményezhet és fogadhat.
A microSD / microSDHC (max. 32GB-ig) kártyák csatlakoztathatóságának támogatásával audio- és videofelvételek készíthetők.
Maximálisan 4 db beltéri és/vagy kültéri kamera regisztrálható a Hubhoz.
Összesen 50 db eszköz regisztrálható a Hubhoz, mint például Smart csatlakozódugók, mozgásérzékelők és ablak-/ajtóérzékelők, vízszivárgás érzékelők, üvegtörés érzékelők, beltéri riasztók, hozzáférési billentyűzet, távkapcsoló, és tartalék akkumulátor.
Okostelefonra letölthető ingyenes alkalmazás elérhető az interneten (App Store vagy Google Play).
A rendszer max. 8 db okostelefonnal vagy táblagéppel üzemeltethető.
Kompatibilis mobil eszközök: iPhone 4 vagy újabb, iPad és iPad mini (iOS 6. 0 vagy újabb), AndroidTM okostelefonok és tabletek (Android 4. 0 vagy újabb)
Beépített telefonhívó
Beépített akkumulátor
Valósidejű felvétel
Értesítésküldés
Kedves Vásárló!
2019. 12. 20 és 2020. 01. 02 között szabadságon vagyunk, így a megrendeléseket csak ezt követően tudjuk feldolgozni! Kérem ennek tudatában vásároljon!
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL NINCS! Több megvásárolt termék együttes szállítása előzetes egyeztetés után lehetséges egy szállítási díjjal. További infó a szállítási feltételek fül alatt.

Jelenlegi ára: 37 660 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése