2021. december 4., szombat

Merlinit karkötő (1228) - Jelenlegi ára: 6 050 Ft


Merlinit karkötő rugalmas damilra fűzve.
Gyöngyök: 8 mm átmérőjűek
A normál méretnél valamivel nagyobb.
Merlinit
Jellegzetességei: a merlinit varázslatot és szerencsét hoz az életünkbe. Ez a dentrites kő a sámánok, az alkimisták, és a máguspapok bölcsességét őrzi, kapcsolatban áll a többszörös dimenziókkal, és hasznos társunk a világok közötti utazások során. Támogatja a sámáni gyakorlatot és a mágikus rítusokat, a megfelelő pillanatban felvillantja előttünk a múlt, vagy a jövő képeit, és gondoskodik a spirituális törekvéseink sikeréről. a kvarc és az opálos, fehér tüzű sávoktól csillogó pszilomelán keveréke ez a kő, így összhangban áll a föld, a levegő, a tűz és a víz elemeivel. Tökéletes a kristály gyógyítókerék középpontjában, az elemek és a világ egységének jelképeként.
Spirituálisan: az egyensúly köveként a merlinit kettős színe harmóniát hoz, kiegyensúlyozza az egymást kiegészítő dolgokat, mint amilyen a jin és jang, a tudatos és a tudattalan, az intellektus és az intuíció, a női és a férfienergiák. Tökéletes kő az isteni nőiség és férfiúság – az istennő és az istenség – egyesítéséhez, a spirituális és a földi rezgések elegyítéséhez, majd földelésükhöz a testben, vagy a környezetben.
Pszichológiailag: a merlinit erőteljesen tisztítja az energiát, átprogramozza a belénk vésődött viselkedésmintákat a mentális és az érzelmi éteri tervrajzokban, így mélységes változást okoz. Segít megbékélnünk a negatív tapasztalatainkkal, pozitív tanítássá változtatva őket.
A merlinit rendkívül hatékony karmikus gyógyító, elér a múltba, hogy elolvashassuk az Akasha Krónikát, segít újragondolnunk a hiedelmeinket, és a fogadalmainkat, amelyek a mában felbukkanó blokkokat okozzák.
Fizikailag: a merlinit segíti az energia és az oxigén áramlását a testben. Ez az energiaőrző kő szükség szerint lelassítja, vagy felgyorsítja a folyamatokat, miközben dentrites indái az idegrostokkal rezonálnak, serkentik az energia áramlását a gerinc mentén és az agyon át, emellett segíthetnek egyensúlyba hozni az idegrendszert a beáramló magasabb rezgésekkel.
Gyógyhatása: támigatja a légző-, az ideg- és keringési rendszert, a beleket és a szívet.
Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia 2.
Csak ajánlottan postázok, kérem, ezt vegye figyelembe a licitáláskor.
Több darab megvásárlása esetén egy levélben küldöm.  
*********************************
Csomagolási költséget nem számolok fel. Mérettől függően ajánlott levélként, vagy futárral küldöm.
Személyes átvétel Pécsen lehetséges.
Az aukció lejárata után felveszem Önnel a kapcsolatot. Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom.
Kérem, amennyiben bizonytalan valamiben, licitálás, vagy vásárlás előtt kérdezzen.
Személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.


Jelenlegi ára: 6 050 Ft
Az aukció vége: 2021-12-04 18:11 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése