2021. december 18., szombat

Saját szavak - Hilary Swank - új - Jelenlegi ára: 1 790 Ft

Új, bontatlan! A celofánon szakadás van.
Hang (borító alapján): magyar, angol, cseh, lengyel
Felirat (borító alapján): magyar, angol, arab, izlandi, román, bolgár, cseh, portugál, görög, héber, lengyel, horvát, szlovén, szerb
Saját szavak
(Freedom Writers)
Rendező:  Paul Verhoeven
Szereplők:  Hilary Swank, Patrick Dempsey, Scott Glenn
Leírás:
Gruwell 23 éves, ambíciózus kezdő tanárnő. Első munkája az egyik leghírhedtebb kaliforniai középiskolába szólítja, ahol egy "taníthatatlannak" bélyegzett osztályt bíznak rá. Ennek ellenére ő bízik benne, hogy ki tudja hozni a legjobbat a tanítványaiból. Törekvéseit, nem meglepő módon, értetlenség és ellenséges érzelmek fogadják, de félelmet nem ismerő eltökéltsége segít neki abban, hogy megtalálja a közös hangot az osztállyal. Amikor a Holocaust irodalmáról beszél a srácoknak, megdöbbenve veszi tudomásul, hogy a többség még csak nem is hallott a több mint fél évszázaddal ezelőtti tragikus eseményekről. Előadásai pedig a történelemnek erről a borzalmas időszakáról végre felnyitják tanulói szemét. Az erőszakról, igazságtalanságról és intoleranciáról szóló történetei segítenek nekik meglátni a párhuzamokat saját életükkel, és arra ösztönzik őket, hogy megpróbáljanak kiutat találni nyomorúságos környezetükből. Erin arra bíztatja a srácokat, hogy kezdjék el papírra vetni a saját élményeiket. Az osztály tagjai így a félelmetes vallomásaik segítségével addig elképzelhetetlen mértékű önbecsülésre tesznek szert. A fiatal tanárnő áldozatos munkája végül meghozza gyümölcsét: mind a százötvenen elhatározzák, hogy a suli elvégzése után egyetemen vagy főiskolán folytatják tovább tanulmányaikat.
Extrák: lásd a mellékelt képeket
 
Személyes átvételre szinte minden nap, reggel 08. 00 és este 20. 00 óra között van lehetőség (előre egyeztetett időpontban! ),  a címünkön (IX. kerület, Viola utca).
Amennyiben postán szeretné megkapni a terméket, kérem vegye figyelembe, hogy CD-t és DVD-t kizárólag csak bélelt borítékban, ajánlott küldeményként tudunk felelősséggel feladni.
Postázást kizárólag átutalásos, előre fizetés esetében vállalunk!
FoxPost sajnos nincs a közelünkben, ezért csak hetente egyszer tudjuk vállalni, hogy elmegyünk oda. Amennyiben ezt a módszert szeretné választani, akkor elképzelhető, hogy pár napot várnia kell a feladásra.
arab,  izlandi,  román,  bolgár,  cseh,  portugál,  görög,  héber,  lengyel,  horvát,  szlovén,  szerb

Jelenlegi ára: 1 790 Ft
Az aukció vége: 2021-12-19 09:06 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése