2022. január 31., hétfő

23-as Salus bélelt cipő horgony mintával - Jelenlegi ára: 4 100 Ft


Hagyaték felszámolásából és költözéseknél kiselejtezett tárgyak értékesítésével foglalkozunk. Érdemes körbenézni a termékek között, mert 5000 Ft rendelési összérték felett ingyen postázzuk a megnyert tételeket, az alábbi esetekben:
- MPL csomagautomatába maximum 20 kg-ig, 50 x 31 x 35 cm-es csomag méretig.  (Ami ennél nagyobb vagy nehezebb, arra nem vonatkozik. )
- FOXPOST csomagautomatába maximum 25 kg-ig, 19 x 36 x 61 cm-es csomag méretig.  (Tehát XS, S és M méretek esetén. Ez a 3 legkisebb nyilást jelenti az automatában, a nagyobbakra nem vonatkozik. )
Személyes átvétel / nyitvatartás:
H, K, Cs, P: 8: 00-13: 30
Szerda: Zárva
Hétfő-Vasárnap:  esténként változó időpontban (bejelentkezés szükséges), de nem jó mindegyik nap.
Kérem, hogy minden esetben legyen kedves telefonálni, mielőtt jönne!
A csak a XI. kerületben vehetőek át egy raktárban, máshova sajnos nem tudjuk elvinni!
Szállítási díj:
A vatera-futár kedvezményes árai szerint postázzuk a termékeket, azonban előfordulhat, hogy nem a termékadatlapon feltüntetett ár szerint. Sajnos 2 havonta módosul a szállítási díj, nincs minden esetben időnk átírni az összes terméknél. Az aktuális szállítási díjakról itt tájékozódhat:  www. vaterafutar. hu Mi a kedvezményes tarifa alapján küldjük.
A termék eredeti, nem másolat, a képen látható állapotú. Amennyiben több információra lenne szüksége, kérem írjon üzenetet! Telefonon hiába kérdezi a termék állapotát, mert fejből nem tudjuk. Írjon üzenetet, meg fogjuk nézni és visszajelzünk!


Jelenlegi ára: 4 100 Ft
Az aukció vége: 2022-02-01 01:01 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése