2022. január 11., kedd

HOBBS női alkalmi felső blúz 100% SELYEM TÜRKIZ - Jelenlegi ára: 6 890 Ft


üdvözlök minden kedves érdeklődőt!
A MÁSODIK / VAGY TÖBBI/VÁLASZTOTT TERMÉKET KIKIÁLTÁSIN ADOM!!!! ezt össze-vissza leütögetések előtt kérem jelezni. Érdemes körbenézni, mert több termék vásárlásánál a postaköltség is gazdaságosabb.
FOX nincs csak MPL
LUXUS A KÖBÖN!!
csodás felsőkategóriás 37. 000 Ft-os HOBBS  női   alkalmi rugalmas selyem blúz, ing.  kifogástalan  állapotban . türkiz kék. méretL 14: ) . találsz  rengeteg felsőt blézert divatkendőt !
TERMÉKEIM
tégy a KEDVENCEK közé, hogy mindig kapj értesítőt az új feltöltéseimről!
licitet nem törlök, ha leütöd a terméket azt azért teszed, mert van rá kereted, nem pedig azért, mert jó lenne ha lenne és majd csak lesz valahogy... vagy nem.  
ha bármi kérdésed van ne habozz , tedd fel, én mindig  rövid időn belül válaszolok. : ) a centiket figyelmesen nézd át , mert méretkülönbözés miatt / vagy mert csak meggondoltad magad, vagy mert időközben vettél hasonlót, vagy mert mégsem a te stílusod / : ) nem tudom visszavenni a terméket. postázni pedig csak a megadott formában tudok.    a feltüntetett postázási árak nem mindig az aktuálisak/már lehetetlen követni a folytonos postai árváltoztatásokat ennyi terméknél/ viszont MINDIG MINDEN vásárlásnál az aktuális árat fogom megadni. : ) erről előzőleg nálam vagy a neten lehet informálódni.. preferálom a levelezést, hogy minél kevésbé folyjunk bele vagy zavarjuk egymás magánéletét. kérlek csak akkor licitálj nálam, ha a fentebb leírtakat elfogadod !

Jelenlegi ára: 6 890 Ft
Az aukció vége: 2022-01-12 09:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése